Alida Elzinga

Daar ben ik dan, Alida Elzinga, de persoon achter “Vrije Kracht”, de BMR therapeut voor Meppel e.o.

Een positieve reis door het leven met hoogte- en dieptepunten, zoekende naar wie ik was en waar ik voor stond heeft me hiertoe gebracht.

Jaren heb ik in de zorg gewerkt, maar mistte op een gegeven moment de verbinding met mezelf en de cliënt, omdat het niet meer mogelijk was om door tijdsgebrek mensen echt persoonlijke en menselijke aandacht te geven. Je bent tenslotte geen robot.

Ik heb toen het roer omgegooid en startte mijn eigen kledingwinkel in Meppel. Met heel veel plezier run ik deze zaak en ontmoet ik hierdoor heel veel lieve mensen. Sommige dagen fungeer ik als klankbord. Klanten komen binnen met hun verhaal, hun ballast en willen dit soms delen met een leuk gesprek tot gevolg. De verkoop raakt dan soms naar de achtergrond.

Toen werd ik op een dag geïnspireerd door de opleiding Body en Mind-Release. Dit past echt bij perfect mij! Dit heeft me tot denken gezet hoe ik mijn ervaringen kon samenvoegen. De zorg en de verbinding die ik daarin heb gemist, de winkel, de mensen met hun ballast en hun verhaal.

Begin dit jaar ben ik aan de studie gegaan. En wat een leerproces was dat! Met een rugzak vol nieuwe ervaringen en tools die je worden aangeleerd mag ik nu zelf mensen begeleiden als erkend BMR- therapeut.

We dragen allemaal ballast bij ons. De ene kan hier goed mee omgaan, maar de ander krijgt hier last van. Sommige mensen lopen daardoor vast en zitten niet meer lekker in hun vel en kunnen daar dagelijks hinder van ondervinden. Misschien wil jij het graag anders, maar weet je niet precies hoe?

Ik wil en kan je hier met alle liefde en onze BMR-methodiek mee helpen.

Neem contact met me op, dan gaan we samen kijken wat BMR voor jou kan betekenen.

Liefs,

Alida